הנעליים שלנו עלולות להיות מפגע של ממש! וזאת במידה ואנו לא מסדרים אותן במקום, או בהעדר פתרון ראוי עבור אחסון הנעליים. הבית שלנו הופך למקום מבולגן בזמן שאנו לא דואגים לאחסנה וסידור נכון של מגוון חפצים, ביניהם גם פריטי ביגוד והנעלה. לכן זה הזמן לעשות סדר במרחב ולבחור מתקן נעליים מתאים שיאפשר לכם סדר וחסכון בזמן ומקום.
כיום ישנן לא מעט ארוניות נעליים בגדלים שונים, כאשר כל ארונית מקנה יתרונות אחרים. ישנם מתקנים עשויי עץ מלא, כאלה שעשויים בד, ישנם מתלי מתכת ושאר מתקנים שונים באיכויות משתנות.
אז איך בוחרים מתקן לנעליים? הנה כמה דגשים שיש לשים אליהם לב:
גודל – בחרו מתקן המתאים לגודל לחלל שלכם. אל תבחרו פריט גדול מידי לחדר קטן ובחרו מתקן מתאים לכמויות הנעליים שיש לכם, תוך בחירת מתקן עם מקום לשני זוגות חדשים לפחות! בכך תוכלו ליצור מתקן מתאים שניתן להשתמש בו גם בהווה וגם בעתיד.
ניצול מרבי של חלל הבית – שימו לב כי אתם בוחרים מתקן נעליים שמנצל בצורה נכונה את חלל הבית. וודאו כי גודלו מתכתב נכון עם המרחב, כמו גם מאפשר סידור חפצים בצורה נוחה יותר, מבלי לגרוע ממרחב המבנה.
נגישות וזמינות – הקפידו שהמתקן מסודר כך שתוכלו להניח בו נעליים בצורה הגיונית ונוחה. חברות ריהוט טובות יאפשרו מתקני נעליים מסוגים שונים, תוך שיש לבחור מתקן אשר מקנה לכם נגישות לזוגות הנעליים, כמו גם זמינות בעת הצורך.
שמירה על תנאים אופטימליים ואיכות הנעליים לאורך זמן – וודאו כי המתקן שומר על איכות הנעליים. בחרו כזה שהנעליים אינן נערמות בתוכו אלא מוסדרות שצורה שאינה פוגעת בזוג אחר. בכך תוכלו ליהנות משלמות הפריטים שלכם.
מחיר – חשוב לשים לב כי אתם בוחרים רהיט שאינו יקר מידי שכן מתקני נעליים מתחלפים עם השנים. כיום אפשר לבחור מתקן איכותי בעלות של עד 200 שקלים מחנויות ריהוט מקוונות המאפשרות פירטים בהרכבה עצמית כמו דמיר רהיטים. מתן תשומת לב לכל אלה ולדגשים האחרים: תוביל תמיד לבחירה נכונה של ריהוט מכל סוג.