ספירולינה היא אצה כחולה, נחשבת למזון על מהטובים ביותר. ייתכן כי רבים מכם כבר קראתם עליה ואתם מודעים לכל היתרונות הבריאותיים שלה. אולם האם אתם יודעים מה ההבדל בין ספירולינה קפואה ללא קפואה?
אילו סוגי ספירולינה יש?
ניתן לרכוש ספירולינה קפואה וספירולינה יבשה. כלומר, טרייה או בצורת אבקה.
מהי ספירולינה קפואה?
הספירולינה הקפואה היא למעשה טרייה אולם היא עברה הליך של הקפאה. היא מגיעה ישירות אליכם הביתה וניתן לשמר אותה עד שנה וחצי במקפיא. מיועדת במיוחד להכנת שייקים עם פירות שאתם אוהבים, מנה מושלמת לארוחת בבוקר.
על ספירולינה יבשה
את הספירולינה היבשה ניתן לייבש במגוון דרכים, בסופו של דבר היא הופכת לאבקה, אותהניתן לערבב במשקה, כמו מים למשל או להכין ממנה שייק. על מנת להפוך את הספירולינה ליבשה, היא למעשה מאבדת מהערכים התזונתיים שלה וזה חבל. יש לבשל ולהרתיח אותה, כאשר היא נחשפת לחום כה גבוה, ערכים חשובים הולכים לאיבוד.
ספירולינה טרייה קפואה
בהשוואה לספירולינה היבשה, לזו הקפואה הרבה יותר יתרונות. יש להקפיא את האצה הטרייה באופן מקצועי, היא נחשבת למזון על מן המעלה הראשונה, עשירה ביותר בערכים תזונתיים, בהחלט ניתן לומר כי כיום זהו מזון העל הטוב והמומלץ ביותר.
את הספירולינה הטרייה מקפיאים באמצעות טכניקות המיועדות לכך, ובדרך זו, נשמרים כל הערכים התזונתיים. נוח מאוד לעשות בה שימוש, ניתן לרכוש מספר רב של אריזות ולהקפיא אותן לאורך זמן, והנה לכם הספירולינה האולטימטיבית.