כאשר אדם מאבד את היכולות הפיסיות שלו, ונעשה למוגבל מכל סיבה שהיא. הוא מתמודד עם שינוי משמעותי מאוד בחייו. הן אם הוא הגיע לגיל זקנה והירידה בכושר הגופני נובעת מגיל המתקדם שלו, והן אם הוא צעיר שנפגע בתאונה כלשהי או ניזוק בגין מחלה וכדומה. תמיד יש למצב הבריאותי הזה גם השלכה כלכלית על החיים. כיוון שאדם שנפגע או איבד את הכושר הפיסי שלו אינו מסוגל במרבית המקרים לעבוד ולהתפרנס. מה שמביא למצב בו הוא צריך לתבוע את חברת הביטוח שלו, על מנת לממש את מלוא הזכויות שלו. אלו אמורים לעמוד לימינו בשלב זה, ולספק לו הכנסה יציבה חרף המצב הבריאותי שלו.
כיצד מגישים תביעת סיעוד?
אולי יש מבוטחים שסבורים כי ההתנהלות מול חברת הביטוח הינה פשוטה וידידותית, ועליהם רק לפנות ולהציג את המצב הבריאותי שלהם, והנה הם כבר מתחילים לקבל את הגמלה שמגיעה להם כחוק. אבל בעולמנו המורכב והאכזר העסק לא פשוט כל כך. אולי זה בגלל השיקולים האישיים של חברות הביטוח ואולי בגלל סיבות אחרות. אך אלו לא ממהרות לאשר תביעות ולא נוטות להתחיל לבצע תשלומים לפני שהן בודקות לעומק את ההתחייבויות שלהם. מצב זה עלול להציב מבוטחים במצבים בריאותיים וכלכליים קשים מול שוקת שבורה. שכן הם חסרי ידע והבנה מול חברה מנוסה ומקצועית. וברור מאוד ידה של מי תהיה על העליונה….להרחבה בנושא.
התייעצות מקצועית לתביעה נכונה
כדי למנוע סחבת מיותרת ועל מנת להגדיל את הסיכויים כי אכן תצליחו לקבל את מלוא הזכויות שלכם חשוב מאוד להתייעץ עם גורם מקצועי מתחום הגשת תביעות סיעוד נגד חברות ביטוח. רק כך אפשר להיות בטוחים כי הצעדים שנוקטים הם נכונים ויעילים, וכי אתם עתידים לקבל את מלוא הזכויות שלכם.