חובבי בישול יעידו כי פעולת הבישול גורמת להם לתחושה מהנה ומשחררת מאוד, עד כדי כך שהבישול הוא כמו תחביב אהוב שהם יעדיפו לעשות בזמנם הפנוי. המודעות הגדולה לאוכל בריא וטרנד תוכניות הריאליטי בתחום הבישול העניקו לאנשים רבים את הזדמנות להכיר את נפלאות הבישול, וכך לאמץ את הפעולה הבסיסית הזו לדבר מהנה וייחודי עבור כל אחד.
הודות לטכנולוגיה חדשנית ומתקדמת, כל אחד יכול לבשל בביתו ובמטבחו הפרטי ככל העולה על רוחו. המכשור המודרני במטבח הפך להיות הרבה יותר נגיש ונוח, וכך ניתן להכין מאכלים ותבשילים שונים באמצעות שימוש בטכניקות בישול שונות כמו אפייה, טיגון, בישול ארוך, בישול מולקולרי ואפילו בישול בשיטת וואקום.
השיטה הנפוצה ביותר לבישול היא באמצעות כיריים איכותיות אותן ניתן למצוא בכל בית כמעט, מכיוון שהכיריים מאפשרות להכין מאכלים בשיטות שונות ומגוונות.
קיימים סוגים שונים של כיריים לבישול:
- כיריים חשמליות – כיריים חשמליות אלו כיריים המופעלות באמצעות שימוש בחשמל, ולכן הפעלת הכיריים מתאפשרת רק באמצעות חיבור ישיר לחשמל ולא למקור גז כמו שנהוג בכיריים סטנדרטיות. הכיריים החשמליות בעלות פלטות חימום חשמליות, ולכן אלו כיריים בעלות פיזור חום שאינו אחיד ולא מומלצות להכנת תבשילים מורכבים.
- כיריים גז – כיריים אלו הן הכיריים הנפוצות ביותר לשימוש, וכמו כן גם הוותיקות ביותר. הפעלתן כרוכה בחיבור ישיר למקור גז, שהוא זה המעניק אש גלויה לצורך פעולת הבישול. בכיריים גז ישנם מספר של ראשי גז עליהם ניתן להניח כלי בישול, ולכל ראש גז קיימת עוצמה וגודל להבת אש שניתן לשנות באמצעות סיבוב כפתור. משום כך כיריים אלו מומלצות לשימוש עבור מגוון בישולים, החל מבישולים קצרים ופשוטים ועד בישולים ארוכים ומורכבים.
- כיריים אינדוקציה – נושא החדשנות הגיע גם לתחום הבישול, ובעזרת כיריים הפועלות בשיטת אינדוקציה ניתן ליהנות מבישול בטוח ונוח הרבה יותר לעומת כיריים אחרות. האינדוקציה מאפשרת שליטה מבוקרת יותר בתהליך הבישול, פיזור חום אחיד ובטיחות גבוהה הודות למשטח בישול ייעודי ללא אש גלויה.
חברת סונאר מציעה מגוון איכותי וחדשני של כיריים לבישול, שיתאימו באופן הרמוני ומושלם לעיצובו הכולל של המטבח ומורי החשמל הנוספים בחלל.