נחירות לא מפריעות רק למי שישן אתכם

נחירות לא מפריעות רק למי שישן אתכם

הרבה פעמים האדם שנוחר בעצמו, אינו מרגיש דבר ולכן הוא מתקשה לטפל בזה, כי מבחינתו הכול בסדר. במקרים קיצוניים אדם יכול להתעורר מהנחירות של עצמו, כן, זה לא מצחיק, אבל בדרך כלל גם לקולות הגבוהים הללו הגוף מתרגל והוא מסנן את הרעשים.

כמובן שזה יפריע לבן או בת הזוג שלכם או הילדים מהחדר הסמוך. נחירות עבורם הם רעש לכל דבר. אין הבדל בין זה לבין להפעיל מקדחה ליד מיטה של אדם ישן. 

אולם חוץ מהעניין של ההתחשבות בסביבה שלכם, חשוב להבין שנחירות בלילה מעידות על בעיה בריאותית כל שהיא שקיימת. אז מהי הבעיה? איך פותרים אותה? המשיכו לקרוא כדי לדעת.

נחירות מפריעות גם לכם:

הנחירות מעידות על קושי של הגוף להכניס אוויר במהלך השינה. הסיבות יכולות להיות רבות, אולם אתם סובלים מעודף משקל, אולי השינה שלכם לחוצה ואולי יש בעיה מובנית שצריך לטפל בה בעזרת ניתוח. 

כדי לדעת בדיוק מה יש לכם כדאי לבדוק את זה במעבדת שינה. אם לא נוח לכם ללכת למעבדת שינה, אתם יכולים לרכוש או לשכור מכשיר ביתי שיאבחן ויבדוק מה הבעיה בשעת השינה. 

השורה התחתונה היא שנחירות הן לא רק הפרעה סביבתית, אלא שהיא גם מזיקה לבריאות שלכם. הגוף לא נושם טוב במהלך השינה והוא צריך להתאמץ הרבה יותר כדי להזרים חמצן למקומות החיוניים. 

ישנם גם טיפולים טבעיים שאתם יכולים לעשות כדי לפתור את הבעיה, אתם יכולים לנסות, אולם גם אם כן, חשוב קודם כל לדעת מה שורש הבעיה ואז לבדוק איזה טיפול יתאים לכם.

כפי שאמרנו, נחירות יכולות להגיע בשל מגוון סיבות ולכן צריך למצוא את הסיבה המתאימה ורק אז לבחור את הטיפול. 

קראו על שיטת נשימה בריאה של אורנה אדריאנסן להתמודדות עם נחירות >>>

כתוב/כתבי תגובה