תנורי אפייה מקצועיים

תנורים נמצאים בשימוש נרחב בתעשיית המזון ברחבי העולם. הם מגוונים מאוד ומשמשים בתחומים שונים כולל מאפיות, מסעדות, מאפיות, קייטרינג וכו',

תנורים מקצועיים משמשים לאפייה ולבישול מזון. הם לא מיועדים רק להכנת כריך מהיר או קערת מרק. הם יכולים לשמש גם לאפיית עוגות, עוגיות ומוצרי מאפה אחרים.

מאמר זה יסקור את סוגי התנורים המקצועיים השונים הזמינים בתעשייה.

סוגים של תנורי אפייה מקצועיים

תנור אפייה הוא סוג מיוחד של תנור המשמש לאפייה. יש לה להבה פתוחה ומאוורר להזרים את החום. ניתן לשלוט בטמפרטורה מ-400°F ל-800°F (200°C-400°C) ויש לה מגוון תכונות כמו צלייה, אפייה, טיגון, צלייה וצלייה.

ישנם סוגים רבים של תנורי אפייה זמינים בשוק. הם נעים בין עיצובים פשוטים ועד מתוחכמים. הם זמינים לשימוש ביתי כמו גם לשימוש מקצועי. הסוג הנפוץ ביותר של תנור אפייה הוא תנור הלחם האפוי הקונבנציונלי הנקרא גם תנור אופה מסורתי או אומנותי.

תנורי אפייה מומלצים נמצאים בשימוש כבר זמן רב והם שימשו אנשים רבים שצריכים לאפות לחם או להכין פריטי מזון אחרים כגון פיצה או עוגות. תנורי אפייה אלו יכולים לשמש כל מקצוע לרבות מאפיות, מסעדות ובתי מלון שצריכים לאפות מגוון רחב של מוצרי מזון בטמפרטורות וטמפרטורות שונות בהתאם לצרכיהם.

כמה עולים תנורי אפייה מקצועיים?

זו שאלה נפוצה שהרבה אנשים שואלים את עצמם כשהם מחפשים תנור חדש.

תנורי אפייה יקרים. הם יכולים לעלות בין 15,000 ל-30,000 ש”ח. אבל המחיר לא תמיד משקף את איכות תנורי האפייה. תנור אפייה טוב יכול להחזיק מעמד יותר מ-20 שנה, אבל גרוע יכול להחזיק רק 5-10 שנים. הסיבה היא שתנור אפייה טוב בנוי להחזיק מעמד. תהליך הייצור משתמש בטכניקות מתקדמות כדי לשמור על מראה חדש ועבודה יעילה גם לאחר עשרות שנים של שימוש.

 מחפשים תנורי אפייה משולבים? הקליקו על הלינק!

 

כתוב/כתבי תגובה