אם הגעתם לשאול עצמכם מה עדיף לצרוך ספירולינה קפואה או ספירולינה טרייה, סימן שאתם מתחילים להכיר את אצת הספירולינה עוד יותר מקרוב ואולי אף התחלתם לצרוך אותה בדרך של קוביית נוזל ספירולינה קפואה או שהייתם מהאמיצים לצרוך אותה טרייה. חשוב להבהיר כי בין ספירולינה קפואה מול ספירולינה טרייה ישנה גם הדרך של צריכת ספירולינה באבקה, אז עצם זה שאתם צורכים ספירולינה כבר על כך מגיע לכם שאפו ענק, שבעיקר הגוף שלכם יעניק לכם בתודה אחת גדולה. אך עדיין לעצם ההשוואה של ספירולינה קפואה מול ספירולינה טרייה השאלה עומדת בעינה ומצריכה מענה מעמיק יותר אותו ניתן בהמשך מאמר זה.
מה בין ספירולינה קפואה לספירולינה טרייה?
לפני שנכריע בשאלה של ספירולינה קפואה מול ספירולינה טרייה, נספר לכם בקצרה על תהליך ייצור ומיצוי הכנת הספירולינה שהיא כאמור אצה מיקרוסקופית ורוב העולם מכיר וצורך אותה כאבקה, מוכנסת האצה אל תנור חימום המחומם בחום גבוהה לשם ייבוש האצה. עצם הייבוש הורס את כל המרכיבים החיוניים המצויים באצה כמו ויטמינים מינרלים ומה שנשאר בעצם זה מעט ברזל וחלבון. אז לגבי שאלת ספירולינה כאבקה או טרייה, כמובן שטרייה, משום שבה מצויים ושמורים כל הרכיבים שמזינים את הגוף ומשמשים לו כסופר פוד. הספירולינה הקפואה הינה למעשה ספירולינה טרייה המובאת אליכם בצורתה הקפואה . הפלוס של ספירולינה קפואה לעומת ספירולינה טרייה, הוא שניתן לשמור את הספירולינה בהקפאה עד כשנה וחצי מיום קנייתה. את הספירלינה הטרייה מקפיאים בטכניקה מיוחדת כך שכל הרכיבים והערכים התזונתיים המצויים באצה ישמרו בצורתן הראשונה. השימוש בהן הוא קל וניתן לקנות מספר אריזות קפואות של ספירולינה , לאחסן במקפיא ולשלוף כל פעם שאתם מעוניינים לשתות שייק פירות בריא בתוספת ספירולינה סופר פוד.
סיכום דבר
החדשות הטובות הן שהתחלתם לצרוך לתוך המזון שלכם ספירולינה ועל זה מגיע לכם כל הכבוד, לעניין השאלה מה עדיף ספירולינה קפואה מול ספירולינה טרייה, ובכן התשובה החד משמעית שישנה עדיפות לספירולינה בין טרייה או קפואה, משום שספירולינה קפואה היא למעשה ספירולינה שהוקפאה, השימוש בה קל וזמין משום שניתן לשמור אותה בהקפאה עד שנה וחצי מיום הרכישה, וכל הערכים התזונתיים המצויים באצת הספירולינה נשמרים כך לאורך זמן, באמצעות תהליך ההקפאה המיוחד שעוברת האצה. אז האם לצרוך ספירולינה קפואה מול ספירולינה טרייה, הם היינו הך. ושיהיה לכם לבריאות.
מחפשים מתכונים עם ספירולינה? הקליקו על הלינק