התשובה לשאלה זו אינה ברורה כפי שניתן לחשוב. בסופו של דבר, הכל מסתכם בהעדפה אישית.
שולחנות אוכל עגולים הם מסורתיים יותר ומתאימים יותר לחללים קטנים. שולחנות מלבניים, לעומת זאת, מציעים יותר מקום וניתן להשתמש בהם במגוון חללים.
שולחנות לא מיועדים רק לישיבה. הם יכולים לשמש גם כמשטח עבודה או כיצירת אמנות.
שולחנות עגולים נפוצים יותר ברוב חדרי האוכל, אך שולחנות מלבניים מועדפים על ידי חלקם. הוויכוח עדיין נמשך והאמת היא שזה תלוי במטרת הטבלה ובהעדפה האישית שלך.
נוחות אישית
יש אנשים שאוהבים שולחנות עגולים כי הם מרגישים נוח יותר כשהם יושבים סביבם, בעוד שאחרים מעדיפים שולחנות מלבניים כי הם יכולים להתאים ליותר אנשים בבת אחת ולהקל על האכילה עם הידיים.
הדרך הטובה ביותר להחליט איזה סוג של שולחן לפינת אוכל אתה רוצה היא לשקול כיצד תשתמש בו ואיזה סוג של עיצוב יש לך בחדר האוכל שלך.
שולחנות עגולים הם לרוב זולים יותר לקנייה, מכיוון שהם קלים יותר להכנה מאשר מלבניים. עם זאת, זה לא תמיד המצב. שולחנות מלבניים יכולים להיות זולים יותר גם אם תבצעו כמה התאמות בעיצוב שלכם – למשל על ידי הקטנתם או הוספת שולחן שני בקצה החדר.
גודל החדר
יתרונות: שולחנות אוכל עגולים הם קומפקטיים יותר, כך שפחות מקום תופס בחדר שלך. הם גם נראים אטרקטיביים יותר בשל צורתם המעגלית שמזכירה לרוב את העיצוב של הטבע. היתרון העיקרי של שולחנות עגולים הוא שניתן לאחסן אותם בקלות מכיוון שהם אינם תופסים הרבה מקום כאשר אינם בשימוש. החיסרון בשולחנות מסוג זה הוא שלאורחים יכול להיות קשה להגיע לאזורים שונים על השולחן מבלי לקום.
לפרטים נוספים היכנסו לאתר: https://www.design4you.co.il/