יש סוגים שונים של בצקים, לכל בצק מאפיינים ותהליכי עבודה משלו, לכל בצק טעם ומראה מאפיין. קבלו את הבצק הרבוך – בצק ייחודי שלרוב מכיל ביצים ומרגרינה, והוא עובר כבר בהליך העיבוד בישול. מה שאומר שהבצק עובר שני תהליכים – עיבוד תוך כדי חימום ולאחר מכן אפייה. התוצר מדבר בעד עצמו – פחזניות רכות וזהובות שמפתיעות את חוש הטעם שלכם.
מהי סדנת בצק רבוך?
סדנת בצק רבוך מכירה בפניכם את התחום המיוחד הזה של בצקים רבוכים שכוללים שלב של בישול טרום האפייה. בסדנה מכירים מתכונים שונים של בצקים רבוכים. לומדים על שלבי ההכנה ועל המתכונים השונים שמתאימים למאפים שונים. בצקים רבוכים למאפה מתוק וכאלו שמתאימים יותר למאפה מלוח. פחזניות קטנות וגדולות, האקלרים ועוד.
בסדנה רוכש כל אחד מיומנות של ממש אשר מקנה לו את היכולת להכין בכוחות עצמו את הבצק ולהפיק תוצרים מדהימים מהמטבח הביתי שלו. זאת באמצעות מתכונים מתאימים והנחיות ברורות ביחס להכנת הפחזניות הרצויות לכם. פחזניות טובות יכולות להיות חלק מאירוח ומרכיב בעל נוכחות בכל בר. באמצעות מילויים בשלל צבעים ניתן לגוון את התוצאות ולהציע מאפים מדהימים ויפים שמעוררים תאבון.
למדו והתנסו, גם אתם יכולים
יש אנשים שלא בטוחים בעצמם, הם לא מאמינים שהם מסוגלים לאפות בעצמם את הפחזניות או את הבצק הרבוך. הבה ונגלה לכם שיש לכם סיכוי טוב. בסדנאות מקצועיות אתם תוכלו להכיר את סודות הבצק הרבוך ולהבין מה צריך לעשות כדי שהבצק שאתם יוצרים יהיה אחיד, אוורירי וטוב. אין ספק שהסדנה מעניקה ידע לצד ביטחון, ותוכלו לשלוך מהתנור שורות סדורות של פחזניות יפות וזהובות שרק ממתינות למילוי – מאפה מדהים בטעם ייחודי.
פרטים נוספים באתר: https://www.ltuval.co.il/